IF Hagen
Bahco cup

 2019-08-31 | Ungdom | maria sahlén

Samling lördag: Parkeringen vid Arena Skövde klockan 10:15 för gemensam avresa. Meddela någon av ledarna om ni åker direkt.
Samling söndag: Ingen gemensam avresa. De som inte övernattar åker själva till tävlingen och ansluter där. Föräldrar behöver eventuellt komma och köra barnen från Dalängskolan till tävlingen, vi samåker så gott vi kan.

Tävlingen:
Arenan är vid Vinninga gamla IP utanför Lidköping. Första start är klockan 12:00 på lördagen och 10:00 på söndagen. Anmälan ska göras via Eventor senast den 15 september. Det går även bra att anmäla sig till ledare på träning senast den 12 september.

På lördagen är det individuell tävling med klasserna inskolning, HD10-18 samt öppna banor. Alla banor är lättare än normalt och på Inskolning och HD10 finns det ledare ute i skogen för att hjälpa till. Medföljande föräldrar kan med fördel testa en öppen bana!
På söndagen är det stafett med tre sträckor för klasserna HD10-HD 16 samt en öppen klass.
Ledarna sätter ihop lämpliga lag med alla som vill springa stafett.

Övernattning:
Övernattning för de som vill på hårt underlag i Dalängskolan i Lidköping. Eftermiddagen och kvällen ägnas åt bl a. tipspromenad, film och bad. Det serveras middag och kvällsmat på lördagen och frukost på söndagen samt möjlighet att ta med smörgåspaket till tävlingen.
Övernattning kostar 100 kronor per barn. Anmälan till ledare på träning senast den 12 september.

Bra att ha med:
● tävlingskläder för två dagar
● dusch och ombyten för två tävlingar
● regnkläder om det behövs
● badkläder
● luftmadrass eller liggunderlag, sovsäck, kudde och gosedjur
● tandborste och tandkräm
● Glatt humör!!!

Ledare:
Maria Sahlén, 070-488 86 50
sahlen.maria@gmail.com

OBS! Beroende på hur många barn som vill följa med behöver vi ett antal föräldrar som också övernattar. Meddela oss ledare om ni kan ställa upp!


« Tillbaka     

Kommentera nyheten
Namn:
Epost:
 
Antispam, skriv 1936 i rutan:
 
 Äldre nyheter hittar du nyhetsarkivet

Sök i nyhetsarkivet: